Referenties

Bezoekerscentrum Nunspeet volledig voorzien van OptoXS™

Het bezoekerscentrum in Nunspeet is volledig voorzien van een goede  en betrouwbare (draadloze) internetverbinding. John Storm (eigenaar): eindelijk een uitstekende WIFI ontvangst in de vergaderzaal. Mijn klanten zijn razend enthousiast over de vergaderruimte, waar elke deelnemer uitstekend gebruik kan maken van WIFI. Ook de bezoekers in de openbare ruimte kunnen eindelijk gebruik maken van de uitstekend WIFI verbinding.

1
2
3

GLOcaliX B.V

Overkapping met super WIFI en TV dienst via POF-kabel beschikbaar gemaakt door LS2Connect.
Van storende Devolo naar ruim 40Mb up en down met stabiele verbinding.

IMG_6644

Beelen auto- en machieonderhoud in de garage voorzien van OPTOXSTM netwerk.

‘LS2Connect heeft gezorgd voor betrouwbare internetconnectiviteit (WIFI netwerk) in de werkplaats.
Een essentieel onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden betreft het gebruik van apparatuur waar een betrouwbare internetconnectiviteit een absolute voorwaarde is. LS2Connect heeft een uitstekende voorziening voor ons gerealiseerd tegen een goede prijs kwaliteit verhouding’

beelen

SUM finance

Administratie- en belastingadvieskantoor is begin 2017 van het OPTOXSTM netwerk. H. Hop, eigenaar van SUM finance: Eindelijk is mijn ‘WIFI’ probleem opgelost door LS2Connect. Een betrouwbare internetconnectiviteit is een must voor mijn organisatie. Mijn klanten en mijn organisatie ervaren eindelijk een uitstekende WIFI verbinding.

IMG_9426SUM