Concept

(Internet)connectiviteit wordt meer en meer een primaire levensbehoefte. Internet of things, slim wonen en werken, smart homes, extramurale zorg, levensbestendig wonen, energiezuinig wonen en werken, allemaal thema’s die hun belofte enkel waar kunnen maken als de onderliggende infrastructuur aanwezig is. Dit betekent dat er inpandig voorzieningen aanwezig moeten zijn, zoals we sinds jaar en dag beschikbaar hebben met het stroomnet. Internetstroom met voldoende capaciteit (bandbreedte) overal en altijd beschikbaar hebben wordt noodzaak; een duurzame backbone structuur. Hiervoor moeten materialen en ‘slimme’ componenten naar de markt gedistribueerd worden die daadwerkelijk waarde toevoegen en voldoen aan veranderende (Europese) wet- en regelgeving.

Innovience International ontwikkelt innovatieve, inpandige telecomproducten op basis van optische technologie (licht) met als doel gebruiksgemak in communicatie voor de eindgebruiker. Innovience International heeft de voordelen van de Plastic Optical Fiber technologie (POF) geïntegreerd in een innovatieve en gebruikersvriendelijke, inpandige IP netwerk oplossing, OptoXS™. Hiermee is een betrouwbare, toekomstvaste en supersnelle (1Gbps)netwerkverbinding per stopcontact tot stand gebracht, die duurzaam kan worden toegepast in zowel huizen als in een professionele en zakelijke omgeving. De OptoXS™ product serie bestaat uit diverse producten die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden. Zo kan in elk huis of kantoor (nieuw én bestaand) de optimale netwerk configuratie worden gerealiseerd.

Indoor netwerken kunnen gerealiseerd worden met verschillende technologieën, elk met verschillende voordelen. Afhankelijk van de specifieke situatie, bijvoorbeeld nieuwbouw of renovatie kun je een keuze maken om je inpandige netwerk te realiseren en van welke technologie je gebruik maakt. Een vergelijking met de (meest populaire) beschikbare technologieën geeft aan dat het ptoXS™ concept, ontwikkeld door Innovience International, veruit de juiste keuze is.

 

afbeelding1Voordelen                                                                                                                  

Diensten

afbeelding-woning-presentatie